به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری جُستک به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فناوری نانوپوشش به بهبود عملکرد شیشهها کمک کرد تا با استفاده از این فناوری پراکندگی نور کاهش یابد. کاهش پراکندگی نور در شیشه هواپیما با نانولایهها ممکن شد تا نورهای متفرقه مزاحمتی برای دید خلبانان ایجاد نکنند.
این محصول توسط شرکت دانشبنیان فنی مهندسی اورنگ صنعت و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید و روانه بازار شد.
نور متفرقشده از بینظمیهای سطحی عملکرد اپتیکی قطعات مختلف را تضعیف میکند. این مورد شامل کاهش در بازدهی اپتیکی، کاهش کنتراست و شفافیت تصویر با ایجاد یک تصویر تار است.
BK7 یک شیشه اپتیکی باکیفیت بالا است که کاربردهای متنوعی در ادوات اپتیکی دارد. از آنجایی که این محصول به خوبی در آزمونهای شیمیایی عمل کرده و فرآیند تولید آسانی دارد، قیمت نهایی آن کاهش مییابد.
این شیشه میتواند در صنایع هوایی و تجهیزات مورد استفاده در آن، به عنوان رتیکل در لنزهای چشمی وسایل دیدبانی مانند تلسکوپ، دید تلسکوپی و یا صفحه اسیلوسکوپ و یا شیشه هواپیما به کار رود. رتیکلها، قطعاتی هستند که در صنایع اپتیکی مثل رنج فایندرها، دوربین های دو چشمی و تجهیزات اپتیکی تلسکوپ های مدرج و میکروسکوپ ها استفاده می شوند. رتیکل ها باتوجه به نیازهای هر صنعت به شکل خاصی تولید و طراحی میشوند.
فناوری نانوپوشش عملکرد اینگونه شیشهها را بهبود بخشیده است. بهطوری که پوشاندن سطح آینه با نانولایهها پراکندگی نور را کاهش میدهد.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
یک نظر اضافه کنید