دلیل بی کیفیتی سمند و تیبا اعلام شد | وزیر صمت: حرف سازمان استاندارد فصل‌الخطاب است

فهرست

پیشنهاد روز

دلیل بی کیفیتی سمند و تیبا اعلام شد | وزیر صمت: حرف سازمان استاندارد فصل‌الخطاب است

به گزارش جُستک آنلاین، سیدرضا فاطمی‌امین امروز در بازدید از شرکت ایران‌خودرو با حضور در جمع خبرنگاران، در خصوص عدم تأیید اعتبار کیفی خودروهای سمند و تیبا که سازمان ملی استاندارد اعلام کرده است، گفت: سازمان استاندارد مرجع رسمی ارزیابی کیفیت است و قطعا از این سازمان پشتیبانی می‌کنیم و تصمیمات آنها لحاظ خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه حرف سازمان استاندارد فصل‌الخطاب است، افزود: تمام تولیدکنندگان موظفند ضوابط سازمان استاندارد را در مورد کیفیت رعایت کنند.

وزیر صنعت با بیان اینکه یک بخش از ایرادات کیفی خودروها به دلیل خودروهای ناقص و کف پارکینگ بود، گفت: مدیران ایران‌خودرو متعهد شده‌اند، از ابتدای خرداد ماه امسال در این خودروسازی خودروی ناقص تولید نکنند.

وی تصریح کرد:  سکوهای تولید خودروهایی مانند سمند و تیبا و همچنین پژو ۴۰۵ قدیمی هستند و سالیان زیادی از فناوری تولید آنها می‌گذرد، بنابراین، این خودروها به صورت خواه ناخواه بی‌کیفیت تولید می‌شوند.

فاطمی‌امین اضافه کرد:‌ با خروج خودروهای بی‌کیفیت مانند سمند، تیبا و ۴۰۵ از خط تولید، تولید خودروهای با کیفیت مانند تارا افزایش می‌یابد.

به گفته فاطی امین،‌ سال گذشته ۹ هزار دستگاه خودروی تارا تولید شده است و برنامه برای تولید امسال این خودرو ۷۵ هزار دستگاه است.

پیشنهادات روز

  • هنوز نظری ندارید.
  • یک نظر اضافه کنید