شوینده‌ها از هفته آینده گران می‌شود؟

فهرست

پیشنهاد روز

شوینده‌ها از هفته آینده گران می‌شود؟

به گزارش جُستک آنلاین به نقل از مهر، بختیار علم بیگی گفت: به دلیل گران شدن مواد اولیه داخلی و خارجی و همچنین افزایش دستمزد کارگران در چند ماه گذشته، تصمیم گرفته شد بعد از ماه رمضان قیمت شوینده‌ها را افزایش دهیم تا برای تولید کننده‌ها صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی درباره راهکار کنترل قیمت‌های مواد شوینده و بهداشتی افزود: دولت باید فکری در این مورد بکند. حداقل پتروشیمی‌هایی که در داخل تولید مواد اولیه دارند و سود آن‌ها هم کم نیست، می‌توانند این مشکل را برطرف کنند. در واقع می‌توان از سود آن‌ها کم کرد؛ چرا بعضی از پتروشیمی‌ها باید اعلام کنند که تا ۱۵۰ درصد سود داشته‌اند؟

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع شوینده افزود: همکاران ما فعلاً تحمل می‌کنند تا بعد از ماه مبارک رمضان افزایش قیمت‌های مواد شوینده را اعمال کنند. تمام کشورهای اسلامی در این ماه حتی سعی می‌کنند تخفیف هم بدهند، به همین دلیل ما هم قیمت‌ها را تا پایان این ماه حفظ کرده‌ایم.

علم‌بیگی درباره میزان افزایش قیمت گفت: تعیین درصد افزایش نرخ بستگی به عوامل متعدد دارد و هم اکنون نمی‌توان به صورت دقیق آن را مشخص کرد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع شوینده با بیان اینکه برای افزایش کیفیت، باید محصولات جدید تولید شود، افزود: سازمان استاندارد، سازمان حمایت، سازمان غذا و دارو و کارشناسان در انجمن، بر کیفیت محصولات شوینده نظارت دارند.

پیشنهادات روز

  • هنوز نظری ندارید.
  • یک نظر اضافه کنید