به گزارش جُستک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خشایار باقرپور افزود: طی دو تا سه سال گذشته ما شاهد افزایش جهشی قیمت مسکن بودیم که این امر زمینه ساز کاهش قدرت خرید مسکن در کشور شده است. همین امر باعث شد که برخی از افراد از اعتماد مردم به بخش تعاون سوء استفاده و اقدام به پیش فروش واحدهای مسکونی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی در قالب پیش فروش واحدها با نرخهای بسیار پایین و غیر منطقی کنند.
به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی هم اکنون شاهد آن هستیم که ۵ تا ۶ مجموعه با فعالیتهایی که در این زمینه انجام میدهند تاکنون توانسته اند چند صد میلیارد تومان از سرمایههای مردم را جذب و اقدام به کلاهبرداری کنند. این در حالی است که این پروژه ها اغلب فاقد اسناد مالکیت هستند.
او افزود: در صورتی که مردم قصد سرمایه گذاری در این واحدها را دارند باید در ابتدا متقاضی، اصل سند مالکیت را به صورت پشت و رو رویت کند و مطمئن شود که این سند در رهن بانک یا بازداشتی نیست و همچنین استعلام سایر مجوزها مانند پروانه ساخت، مجوز پیش فروش و … را نیز باید از شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی هر استان دریافت کنند.
برای خرید یا پیش فروش واحد مسکونی، تمامی دارایی و سرمایه افراد در این زمینه سرمایه گذاری میشوند و برای آنکه مردم در دادگاهها سرگردان نشوند باید چنین استعلامهایی را دریافت کنند. از سوی دیگر باید نظارتها در این زمینه افزایش یابد.
یکی از حوزه های تولید و عرضه مسکن بخش تعاون است که دولت در قالب تفاهم نامههایی که با بخشهای مختلف در این زمینه منعقد کرده نقش موثری در افزایش تولید مسکن داشته است.
یک نظر اضافه کنید