به گزارش جُستک آنلاین به نقل از گجت نیوز، پیشرفت دنیای تکنولوژی باعث شده میزان استفاده از گوشی های هوشمند روز به روز افزایش یابد. اغلب کارهای روزمره ما با اینترنت انجام میشود و برای این که بتوانیم همگام با دیگران در این عصر زندگی کنیم، ناچار میبایست صاحب یک گوشی هوشمند باشیم. خرید گوشی موبایل یکی از دشوارترین و در عین حال لذتبخشترین کارهایی است که میتوان انجام داد.
آشنایی با بهترین گوشی های شیائومی تا سقف ۸ میلیون تومان
تنوع بالای گوشی های هوشمند و مشخصات و امکانات نزدیک به یکدیگر باعث میشود اغلب خریداران سردرگم شوند و در انتخابهای خود دچار اشکال شوند؛ ولی راه حل چیست؟ عدهای برای خرید یک گوشی هوشمند خوب و مناسب به حرف متخصصان و کارشناسان گوش میدهند و برخی خود با جستجو در صفحات وب به نتیجه دلخواه میرسند.
کمپانیهای تولیدکننده موبایل هوشمند طی سالیان اخیر رشد و پیشرفت قابل توجهی داشتهاند و یکی از غولهای چینی که با ورود خود به بازار غوغا به پا کرده، شیائومی است. حتما با این برند آشنایی دارید و به احتمال زیاد در اطرافیان خود به کاربرانی برخوردهاید که صاحب یکی از محصولات اقتصادی این شرکت بودهاند.
یکی از مهمترین نکاتی که اغلب کاربران در خرید گوشی هوشمند به آن توجه میکنند، اقتصادی و بهصرفه بودن آن است. البته منظور از اقتصادی بودن این است که گوشی مورد نظر در عین حال که دارای قابلیتها و امکانات خوبی است، قیمت ارزان و مناسبی داشته باشد. مسلما این دو مولفه در کنار یکدیگر و با هم جور در نمیآیند، اما چینیها مثل همیشه به صحنه آمدهاند تا ناممکنها را ممکن سازند.
این کمپانی طی چند سال با عرضه محصولات ارزان قیمت و اقتصادی توانست جایگاه خوبی در برخی از بازارها به دست آورد و رقیبی جدی برای سامسونگ و اپل شود. اگر شما هم از طرفداران این برند هستید و قصد دارید یکی از گوشی های هوشمند آن را خریداری کنید، بد نیست نگاهی به مقاله پیش رو بیندازید؛ چرا که قصد داریم بهترین گوشی های شیائومی تا سقف ۸ میلیون تومان را معرفی کنیم. شما همچنین میتوانید مقاله گران قیمت ترین گوشیهای شیائومی در بازار ایران را بخوانید.
۱. می ۱۱ لایت – Mi ۱۱ Lite
- قیمت: ۸.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان
- صفحه نمایش: ۶.۵۵ اینچی – پنل امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- پردازنده: کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲G
- حافظه رم: ۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت
- دوربین: سه گانه – ۶۴+۸+۵ مگاپیکسل با دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
- باتری: باتری غیر قابل تعویض لیتیوم-پلیمری با ظرفیت ۴۲۵۰ میلی آمپر ساعتی
یکی از بهترین گوشی های شیائومی تا سقف ۸ میلیون تومان، می ۱۱ لایت است که ابعاد ۶.۸ در ۷۵.۷ در ۱۶۰.۵ میلیمتری دارد. وزن سبک این گوشی یکی از مهمترین مزایایی است که دارد، چرا که باعث میشود کاربران در استفادههای طولانیمدت دچار خستگی دست نشوند. وزن ۱۵۷ گرمی آن در مقایسه با سایر محصولات همرده مناسب ارزیابی میشود.
پنل جلوی Mi ۱۱ Lite مجهز به شیشه گوریلا گلس ۵ است که وظیفه محافظت از صفحه نمایش امولد را بر عهده دارد. سبکی این گوشی هوشمند به خاطر حجم کم باتری آن است. همچنین میتوانید در شرایط مختلف با خیال راحت از این اسمارت فون استفاده کنید، چرا که مجهز به گواهی مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب (IP۵۳) است. می ۱۱ لایت را میتوانید در سه رنگ مشکی، صورتی و آبی خریداری کنید.
گفتیم که صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی این میان رده مجهز به پنل AMOLED است و قابلیتهایی نظیر نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۴۰۲ در هر اینچ و همچنین HDR۱۰ دارد. بنابراین با این مزایا میتوان به کیفیت محتوای نمایشی امیدوار بود؛ خصوصا اینکه مجهز به پشتیبانی از اچ دی آر ۱۰ است.
می ۱۱ لایت متاسفانه مجهز به جک ۳.۵ میلیمتری هدفون نیست، ولی از وجود اسپیکرهای استریوهای دوگانه بهره میبرد. همچنین گوشی هوشمند مذکور بر پایه اندروید ۱۱ و رابط کاربری مییوآی ۱۲ عرضه شده است. در مرکز این گوشی تراشه میان رده کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲ جی تعبیه شده که فرآیند ساخت آن ۸ نانومتری بوده است.
مجموع هستههای پردازنده ۸ است که دو هسته آن ۲.۳ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Gold و شش هسته دیگر ۱.۸ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Silver هستند. به همراه پردازنده گرافیکی Adreno ۶۱۸ میتوانید اغلب بازیها را اجرا کنید. میزان حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی برای اغلب کاربران کافی خواهد بود، اما اگر این میزان حافظه برای شما کافی نیست میتوانید از درگاه کارت حافظه بهره ببرید.
در پنل پشتی می ۱۱ لایت شاهد حضور سه دوربین عریض، فوق عریض و ماکرو هستیم. این لنزها به ترتیب ۶۴، ۸ و ۵ مگاپیکسل هستند و کیفیت قابل قبولی دارند. سنسور اصلی دوربین مجهز به فوکوس خودکار با تشخیص فاز است و سنسور ماکرو هم از فوکوس خودکار بهره میبرد. برای فیلم برداری هم میتوانید کیفیت ۴K را با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه داشته باشید و در نهایت باید به دوربین ۱۶ مگاپیکسلی سلفی آن اشاره کنیم.
انرژی Mi ۱۱ Lite را یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۲۵۰ میلی آمپر ساعتی تأمین میکند. به کمک شارژر سریع ۳۳ واتی قادر خواهید بود در مدت زمانی کوتاه آن را شارژ کامل کنید. درگاه اتصال این گوشی هوشمند از نوع USB Type-C ۲.۰ است و در کل این قسمت رضایتبخش ارزیابی میشود.
۲. ردمی نوت ۱۰ پرو – Redmi Note ۱۰ Pro
- قیمت: ۶.۷۴۴.۰۰۰ میلیون تومان
- صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچی – پنل امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- پردازنده: کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲G
- حافظه رم: ۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت
- دوربین: چهارگانه – ۱۰۸+۸+۵+۲ مگاپیکسل با دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- باتری: غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی
دومین گوشی که در این مقاله به عنوان میان رده اقتصادی معرفی خواهد شد، ردمی نوت ۱۰ پرو است. این گوشی هوشمند دارای صفحه نمایشی با پنل ۶.۵۵ اینچی AMOLED است. ابعاد ردمی نوت ۱۰ پرو ۱۶۴ در ۷۶.۵ در ۸.۱ میلیمتر خواهد بود و وزن ۱۹۳ گرمی آن باعث میشود در دست به خوبی جای گیرد و مشکل چندانی برای کاربران ایجاد نکند.
یکی از مزایای جذاب این گوشی هوشمند، تجهیز پنل پشتی و جلویی آن به گوریلا گلس ۵ است. بنابراین هم صفحه نمایش و هم پنل پشتی مقاوم در برابر خط و خش هستند. البته جنس فریمها پلاستیکی است که برای اسمارت فونی در این بازی قیمتی عادی محسوب میشود. هماکنون میتوانید ردمی نوت ۱۰ پرو را در سه رنگ مشکی، برنزی و آبی خریداری کنید.
گفتیم که پنل امولد این نمایشگر ۶.۶۷ اینچی است و قابلیتهایی نظیر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، تراکم پیکسلی ۳۹۵ در هر اینچ، روشنایی ۴۵۰ نیتی و حداکثر ۱۲۰۰ نیت و همچنین پشتیبانی از HDR۱۰ دارد. از طرفی ۸۵.۶ درصد از صفحه نمایش را پنل امولد پوشانده و در نهایت کیفیت و عملکرد این قسمت خوب ارزیابی میشود.
ردمی نوت ۱۰ پرو در مرکز خود از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲ جی بهره میبرد. فرآیند ساخت این چیپست ۸ نانومتری بوده و عمده سرعت و عملکرد مناسب سخت افزاری گوشی به آن برمیگردد. بنابراین میتوانید به لطف وجود این تراشه و البته به همراه پردازشگر گرافیکی Adreno ۶۱۸، اغلب بازیها و کارهای سنگین و نیمه سنگین را اجرا کنید.
همچنین پردازنده مرکزی از ۸ هسته تشکیل شده که دو هسته ۲.۳ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Gold و شش هسته دیگر با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Silver کار میکنند. اگر توجه کنید مشخصات کلی این گوشی هوشمند با می ۱۱ لایت در یک سطح است و تفاوتها اندک خواهد بود.
Redmi Note ۱۰ Pro را میتوانید با حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی و در سه نسخه خریداری کنید. نوع حافظه داخلی UFS ۲.۲ خواهد بود و اگر از آن دسته کاربرانی هستید که به نظرتان میرسد فضای داخلی گوشی برای انجام فعالیتهایتان ناکافی است، میتوانید از درگاه اختصاصی کارت حافظه جانبی بهرهمند شوید.
در نهایت به پنل پشتی و ساختار دوربینهای میان رده اقتصادی شیائومی میرسیم. چهار لنز عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج به ترتیب ۱۰۸، ۸، ۵ و ۲ مگاپیکسل هستند. همچنین دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی منجر به ثبت تصاویری نسبتاً با وضوح خوب میشود.
تنها قابلیتی که لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی واید دارد، برخورداری آن از فوکوس خودکار تشخیص فاز است. تمام لنزهای دیگر بدون قابلیت خاصی هستند و به نظر میرسد عملکرد معمولی دارند. همچنین کیفیت فیلم برداری این گوشی هوشمند ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم کیفیت قابل قبولی دارد.
انرژی ردمی نوت ۱۰ پرو از طریق یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی تأمین میشود. همچنین کمپانی شیائومی یک شارژر ۳۳ واتی برای گوشی هوشمند مذکور در نظر گرفته که میتواند در مدت زمانی کوتاه باتری را فول شارژ کند.
۳. پوکو ایکس ۴ پرو فایوجی – Poco X۴ Pro ۵G
- قیمت: ۷.۸۶۰.۰۰۰ میلیون تومان
- صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچی – پنل امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- پردازنده: کوالکام اسنپدراگون ۶۹۵ ۵G
- حافظه رم: ۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت
- دوربین: سه گانه – ۱۰۸+۸+۲ مگاپیکسل با دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
- باتری: غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی
پس از موفقیت پوکو ایکس ۳ پرو و فروش خوبی که تجربه کرد، تولیدکنندگان تصمیم گرفتند مدل بعدی و ارتقا یافته آن را با نام پوکو ایکس ۴ پرو راهی بازار کنند. این گوشی هوشمند با ابعاد ۱۶۴.۲ در ۷۶.۱ در ۸.۱ میلیمتری و وزن ۲۰۵ گرمی نسبت به می ۱۱ لایت و ردمی نوت ۱۰ پرو وزن سنگینتری دارد و ممکن است در درازمدت دستان شما را خسته کند.
خوشبختانه پنل جلویی این میان رده اقتصادی توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشود، ولی جنس فریم پلاستیکی است. X۴ پرو را میتوانید در سه رنگ مشکی، آبی و زرد خریداری کنید. همچون دو گوشی قبلی این اسمارت فون مجهز به گواهی مقاومت IP۵۳ است که در برابر گرد و غبار و آب از آن حفاظت خواهد کرد.
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی Poco X۴ Pro مجهز به پنلی AMOLED است و قابلیتهایی نظیر نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسلی، تراکم پیکسلی ۳۹۵ در هر اینچ، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیتی و پشتیبانی از HDR۱۰ دارد. بنابراین کیفیت محتوای نمایشی این گوشی به لطف نرخ نوسازی و اچ دی آر ۱۰ خوب و مناسب است.
خوشبختانه این گوشی جک ۳.۵ میلیمتری هدفون دارد و اسپیکرهای استریوی دو گانه آن در فریم بالا و پایین عملکرد قابل قبولی دارند. پوکو ایکس ۴ پرو بر پایه اندروید ۱۱ و با رابط کاربری اختصاصی پوکو یا همان مییوآی ۱۳ عرضه شده است.
قلب تپنده این میان رده اقتصادی کوالکام اسنپدراگون ۶۹۵ فایوجی است و فرآیند ساخت ۶ نانومتری دارد. پردازنده مرکزی هشت هستهای این گوشی هوشمند از دو هسته ۲.۲ گیگاهرتزی Kryo ۶۶۰ Gold و ۶ هسته ۱.۷ گیگاهرتزی Kryo ۶۶۰ Silver تشکیل شده و به کاربران امکان اجرای هر نوع عملکرد نیمه سنگین و حتی سنگین را میدهد.
پوکو X۴ پرو در دو مدل حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی راهی بازار شده است. نوع حافظه UFS ۲.۲ بوده و از درگاه حافظه بهرهمند شده است. نقطه قوت این محصول جدید عدم تجهیز آن با تراشههای شرکت مدیاتک خواهد بود و در این بخش از پردازشگر گرافیکی Adreno ۶۱۹ استفاده میکند.
پوکو تصمیم گرفته در ساختار دوربین این میان رده از سنسور عمقسنج استفاده نکند. بنابراین در پنل پشتی با سه دوربین عریض، فوق عریض و ماکرو سر و کار داریم که به ترتیب ۱۰۸، ۸ و ۲ مگاپیکسلی هستند. همچنین دوربین سلفی میتواند با سنسور ۱۶ مگاپیکسلی تصاویر نسبتا با کیفیتی ثبت کند.
لنز واید مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز شده و تصاویر خوبی ثبت میکند، ولی سایر سنسورها عملکرد معمولی دارند. متاسفانه با دوربین این گوشی نمیتوان فیلمبرداری با کیفیت ۴K داشت و تنها رزولوشنی که در اختیار کاربران قرار میگیرد، ۱۰۸۰p خواهد بود. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم قادر است تصاویر نسبتاً قابل قبولی ثبت کند.
انرژی پوکو ایکس ۴ پرو فایوجی را یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی تأمین میکند. یکی از مزایا و قابلیتهای مهم این گوشی هوشمند، برخورداری آن از شارژر فوق سریع ۶۷ واتی است. برادر کوچکتر این گوشی همانطور که گفتیم، پوکو ایکس ۳ پرو بود که امکانات و مشخصات قابل قبول و رضایتبخشی داشت.
۴. ردمی نوت ۱۰ پرو مکس – Redmi Note ۱۰ Pro Max
- قیمت: ۶.۶۲۹.۰۰۰ میلیون تومان
- صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچی – پنل سوپر امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- پردازنده: کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲G
- حافظه رم: ۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت
- دوربین: چهارگانه – ۱۰۸+۸+۵+۲ مگاپیکسل با دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
- باتری: غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی
چهارمین گوشی هوشمندی که از برند شیائومی در بازه قیمتی زیر ۸ میلیون تومان معرفی خواهیم کرد، ردمی نوت ۱۰ پرو مکس است. این گوشی میان رده دارای ابعاد ۱۶۴.۵ در ۷۶.۲ در ۸.۱ میلیمتری است و ۱۹۲ گرم وزن دارد که برای کارهای طولانیمدت و خستهکننده رضایتبخش تلقی میشود.
جنس پنل پشتی از شیشه و جنس پنل جلویی هم از شیشه با پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ است. این گوشی را میتوانید هماکنون در سه رنگ آبی، مشکی و برنزی خریداری کنید. ردمی نوت ۱۰ پرو مکس مجهز به یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با پنل سوپر امولد است و قابلیتهایی نظیر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۳۹۵ در هر اینچ، روشنایی حداکثری ۱۲۰۰ نیتی و پشتیبانی از HDR۱۰ دارد.
گوشی مورد اشاره مجهز به اسپیکرهای استریوی دوگانه است، ولی متاسفانه جک ۳.۵ میلی متری هدفون ندارد. با مجموع ویژگیهایی که برای صفحه نمایش مذکور برشمردیم میتوان انتظار کیفیت قابل قبول و رضایتبخشی از ردمی نوت ۱۰ پرو مکس داشت.
قلب تپنده این میان رده اقتصادی تراشه اقتصادی کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲ جی است که با فرآیند ساخت ۸ نانومتری ساخته شده و دارای هشت هسته است. بنابراین پردازنده مرکزی متشکل از دو هسته ۲.۳ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Gold و شش هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Kryo ۴۷۰ Silver است و از پردازنده گرافیکی Adreno ۶۱۸ بهره میبرد.
نسخههای مختلف Redmi Note ۱۰ Pro Max مجهز به حافظ رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی هستند و میتوانید آن را با درگاه کارت حافظه مجزا خریداری کنید.
در پنل پشتی این گوشی هوشمند ساختار چهارگانه دوربین دیده میشود. سنسورهای عریض، فوق عریض، عمق سنج و ماکرو به ترتیب ۱۰۸، ۸، ۲ و ۵ مگاپیکسلی هستند و دوربین سلفی نیز ۱۶ مگاپیکسلی خواهد بود. لنز عریض ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز به سیستم فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز است، ولی سایر سنسورها مجهز به قابلیت خاصی نیستند.
انرژی ردمی نوت ۱۰ پرو مکس از طریق یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۲۰ میلیآمپرساعت تأمین میشود. شارژر سریع این گوشی ۳۳ واتی است و میتواند در مدت کوتاهی شارژ را از صفر به صد در صد برساند.
۵. ردمی نوت ۱۱ پرو – Redmi Note ۱۱ Pro
- قیمت: ۷.۴۱۹.۰۰۰ میلیون تومان
- صفحه نمایش: ۶.۶۷ اینچی – پنل سوپر امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- پردازنده: مدیاتک دایمنسیتی ۹۲۰
- حافظه رم: ۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت
- دوربین: چهارگانه – ۱۰۸+۸+۲+۲ مگاپیکسل با دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
- باتری: غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی
آخرین گوشی که جزو بهترین گوشی های شیائومی تا سقف ۸ میلیون تومان از برند شیائومی معرفی خواهیم کرد، ردمی نوت ۱۱ پرو است. این میان رده جذاب دارای ابعاد ۱۶۴.۲ در ۷۶.۱ در ۸.۱ میلیمتری است و با وزن ۲۰۷ گرمی که دارد به نظر میرسد در درازمدت برای افراد مشکل میآفریند. جنس پشت گوشی از شیشه درست شده و پنل جلویی نیز با گوریلا گلس ۵ پوشانده شده است. هماکنون میتوانید این گوشی را در چهار رنگ مشکی، سبز، بنفش و آبی خریداری کنید
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی ردمی نوت ۱۱ پرو مجهز به پنلی سوپر امولد است و قابلیتهایی نظیر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۳۹۵ در هر اینچ و HDR۱۰ دارد. خوشبختانه این گوشی میان رده از جک ۳.۵ میلی متری هدفون بهره میبرد و اسپیکرهای استریوی آن دوگانه طراحی شده است.
قلب تپنده این اسمارت فون تراشه مدیاتک دایمنسیتی ۹۲۰ است که با فرآیند ۶ نانومتری طراحی شده و پردازنده مرکزی آن هشت هسته دارد که ۲ هسته آن ۲.۵ گیگاهرتزی Cortex-A۷۸ و شش هسته دیگر ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A۵۵ خواهند بود. (به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G۶۸ MC۴)
گوشی مورد اشاره در دو نسخه ۶ یا ۸ گیگابایت و با حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت قابل خریداری است و اگر این میزان فضای ذخیرهسازی برایتان کافی نیست میتوانید از درگاه کارت حافظه جانبی نیز کمک بگیرید. اما در پایان این مقاله سری به ساختار دوربین ردمی نوت ۱۱ پرو میزنیم.
در پنل پشتی با سیستم چهارگانه دوربینهای عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج روبهرو میشویم که به ترتیب ۱۰۸+۸+۲+۲ مگاپیکسل هستند. لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز به قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز است، ولی سایر سنسورها از چنین قابلیتی بیبهره ماندهاند. خوشبختانه امکان فیلم برداری با رزولوشن ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه وجود دارد و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم توانایی ثبت تصاویر خوبی را خواهد داشت.
انرژی ردمی نوت ۱۱ پرو از طریق یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۱۶۰ میلیآمپرساعت تأمین میشود. شارژر فوق سریع این گوشی ۶۷ واتی است و میتواند در مدت زمانی کوتاه از صفر تا صد درصد باتری را در عرض ۴۳ دقیقه یا کمتر پر کند.
سخن پایانی
در این مقاله سعی خود را کردیم راهنمای جامع و مانعی درباره پنج گوشی ارزان قیمت و محبوب شیائومی ارائه دهیم. خرید گوشی هوشمند به علت تنوع بالایی که برندهای مختلف دارند، کار دشواری خواهد بود و نیاز است با بهرهگیری از دانش افراد متخصص انتخاب درستی داشته باشیم.
کمپانی شیائومی طی سالیان اخیر به لطف گوشی های ارزان قیمت و اقتصادی ولی مجهزی که عرضه کرده، موفق شده بخش بزرگی از بازار را تصاحب کند و در کنار بزرگانی چون سامسونگ و اپل قرار بگیرد. گوشیهای مذکور هر یک در کنار امکانات و مشخصات خوبی که دارند، قیمتهای مناسب و بهصرفهای نیز خواهند داشت که برای جلب کاربر کافی است. نظر شما درباره بهترین گوشی های شیائومی تا سقف ۸ میلیون تومان چیست؟
یک نظر اضافه کنید