به گزارش جُستک آنلاین به نقل از اقتصادآنلاین، بنابر آخرین آمارها، حدود ۲۰ میلیون نفر از افراد جامعه که واجد دریافت سهام عدالت هستند، به هر دلیلی جاماندهاند و این سهام به آنها واگذار نشده است. همچنین، حدود دو میلیون و ۳۰۰هزار نفر از افراد زیر پوشش کمیته امداد و بیش از یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر از افراد زیرپوشش سازمان بهزیستی، فاقد سهام عدالت هستند و این افراد نیز باید تعیین تکلیف شوند.
به گفته محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، برآورد این است حدود ۲۰ میلیون نفر در کشور سهام عدالت ندارند که در کمیسیون اقتصادی، طرح را تصویب کردیم و بر این اساس اشخاصی که مشمول محسوب شوند، سهام عدالت دریافت کنند.
وی افزود: به رئیس جمهور نامه دادم و توافقات اولیه انجام و در بودجه امسال تصویب شد. دولت باید کلیات را بپذیرد و آیین نامه اجرایی بنویسد. همچنین سامانه ثبتنامی ایجاد شود تا همه اقشار واجد شرایط، ثبتنام کنند و فکر میکنم تا اردیبهشت ماه، بانک اطلاعاتی مورد نیاز را کامل کنیم و بخش عمدهای از واگذاری در سال جاری انجام خواهد شد.
به گفته وی، آغاز واگذاری سهام عدالت به جاماندگان در سال جاری، در دستور کار است که از خردادماه فراخوان واگذاری سهام به این مشمولان انجام میشود.
به گفته شجاعی، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز، از پیگیری ثبتنام مشمولان جدید سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: موضوع ثبتنام از مشمولان جدید توسط کمیسیون اقتصادی مجلس در حال پیگیری است و باید منتظر ماند و دید خروجی تصمیمات نمایندگان در این کمیسیون چیست و تحت چه شرایطی و در چه زمانی ثبتنام از مشمولان جدید و جاماندگان سهام عدالت صورت میگیرد.
در صورتی که کار ثبتنام از سهامداران عدالت به ثمر برسد و آغاز شود، بدون شک اعضای جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی که سهام عدالت ندارند، باید در اولویت دریافت این سهام قرار گیرند.
پیش از این دولت دوازدهم اعلام کرده بود که سهامی برای اعطا به جاماندگان سهام عدالت ندارد، اما به گفته مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهشهای مجلس فهرستی از شرکتهای دولتی که امکان واگذاری آنها وجود دارد، تهیه کرده است که دولت میتواند از این منابع برای ارائه سهام عدالت به جاماندگان اقدام کند.
یک نظر اضافه کنید