به گزارش جُستک آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، خودروسازی ایران خودرو از برنامه خود برای گران کردن محصولات گروه پژو رونمایی کرد.
صورت های مالی ایران خودرو در سایت کدال سازمان بورس نشان می دهد این خودروساز به دنبال گران کردن محصولات خود با نشان پژو است.
آن طور که مدیران این خودروساز در صورت های مالی حسابرسی نشده خود مربوط به سال ۱۴۰۰ برآورد کرده اند در پایان سال جاری حدود ۲۷۴ هزار دستگاه خودرو با برند پژو را برای مشتریان خود فاکتور می کنند.
افت تیراژ پژو
پیش بینی این تعداد فروش از محصولات با نشان پژو در سال ۱۴۰۱ در قیاس با فروش سال گذشته گویای افت بیش از ۸.۵ درصدی است. اما به رغم این افت تیراژ فروش درآمد ایران خودرویی ها از محل فروش محصولات حاضر در سبد محصولاتی گروه پژو رشدی حول و حوش ۳۱ درصدی را به خود خواهد دید.
براساس اطلاعات منتشر شده توسط خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص آنها برآورد کرده اند که در پایان سال جاری نزدیک به ۵۲ هزار و ۳۴۵ میلیارد تومان از محل فروش محصولات تولیدی خود با برند پژو کسب درآمد خواهند کرد.
بررسی درآمد ایران خودرو از فروش پژو
آبی های جاده مخصوص طی سال گذشته حدود ۴۰ هزار و ۵۲ میلیارد تومان از فروش خودروهای خود با برند پژو نقدینگی به حساب خود واریز کردند. به عبارت دیگر پیش بینی می شود درآمد ایران خودرو از فروش گروه پژو بیش از ۱۲ هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان افزایش یابد.
غول آبی جاده مخصوص پارسال به طور میانگین هر دستگاه از محصولات گروه پژو را حدود ۱۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای مشتریان فاکتور کرد اما این خودروساز پیش بینی کرده در سال جاری به طور میانگین هر خودروی حاضر در سبد محصولاتی گروه پژو را با قیمتی حدود ۱۹۱ میلیون تومان عرضه کند.
مقایسه این دو قیمت نشان می دهد ایران خودرو به دنبال این است امسال هر خودرو با برند پژو را به طور میانگین حدود ۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گران تر از سال گذشته بفروش برساند.
بنابراین رشد قیمت میانگینی حدود ۴۳ درصد در انتظار محصولات برند پژو در سال جاری است. ایران خودرویی ها این رشد قیمت را از دو مسیر دنبال می کنند اول تغییر در سبد محصولاتی خود و حذف خودروهایی زیان ده و جایگزین کردن آنها با محصولاتی که فروش آنها سود بیشتری به حساب این خودروساز واریز می کند. (مانند حذف محصولات پژو ۲۰۶ و جایگزین کردن آن با محصولات پژو ۲۰۷) در کنار این مسیر نیم نگاهی نیز به دریافت مجوز افزایش قیمت از وزارت صمت دارد، مجوزی که تا کنون سیاست گذار خودرویی حاضر نشده در سال ۱۴۰۱ زیر آن را امضا کند.
یک نظر اضافه کنید