به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری جُستک به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از سامانه انرژی تجدید پذیر در کارخانه نوآوری دانشگاه تهران رونمایی شد.
این پروژه فناورانه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشارکت برنامه توسعه ملل متحد، در راستای بهینه سازی مصرف انرژی در محل احداث کارخانه نوآوری پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران و با حضور علی وطنی مجری ملی پروژه بهینهسازی انرژی و محیطزیست در ساختمان، کارن ابرینیا سرپرست راه اندازی کارخانه نوآوری دانشگاه تهران و محمدی مدیر طرحهای فنی و مهندسی برنامه توسعه ملل متحد راه اندازی و به بهرهبرداری رسید.
این پروژه اجرایی شده تا ضمن ترویج فرهنگ بهرهمندی از انرژیهای نو و تجدیدپذیر، زمینه را برای بهینه سازی و ذخیره انرژی الکتریکی و تامین نیاز واحدهای فناور مستقر فراهم کند.
تامین انرژی مورد نیاز با استفاده از انرژی خورشیدی
در قالب پروژه بهینه سازی انرژی در ساختمان، این طرح در 9 سایت اجرایی سازی شده که 8 طرح مربوط به ساختمان های مدیریت بحران بوده و یکی از این طرح ها در محل احداث کارخانه نوآوری دانشگاه تهران پیاده سازی شده است.
در قالب این طرح سامانه 25 کیلووات متصل به شبکه برق و 5 کیلووات منفصل از شبکه پیاده سازی شده است که می توان هنگام قطعی برق شهری، مورد استفاده قرار بگیرد و از میزان مصرف برق نیز میکاهد.
کف بام کارخانه نوآوری دانشگاه تهران به مساحت 180 متر مربع با پانلهای خورشیدی پوشانده شده و در مجموع، 90 پانل مورد استفاده قرار گرفته است. باتریهای استفاده شده برای ذخیره انرژی الکتریکی تولیدشده، از توانایی 43 کیلووات ساعت انرژی برخوردار هستند.
کارخانه نوآوری دانشگاه تهران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار است محلی برای توسعه نوآوری های دانشگاهی و استقرار مراکز نوآوری، خانههای خلاق و نوآوری باشد و از این طریق زمینه را برای رونق شرکتهای دانشبنیان و خلاق فراهم کند.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
یک نظر اضافه کنید